Nieuws / Marieke aan het woord

Erco (Elektro Regeltechniek Copal) 

Negen jaar geleden begon mijn Erco avontuur. 
De schoolbanken ingeruild voor een kantoorbaan aan de Aphroditestraat te Tilburg. 
Gedurende de jaren heb ik de organisatie zien groeien van een kleine, familiaire organisatie naar een middelgroot volwassen bedrijf.

Groei betekent enerzijds afscheid nemen van vertrouwde processen, dan de gevreesde tussenfase: het formatteren en tot slot de stap naar het formele handelen. Bijzonder om te zien dat weerstand verandert in enthousiast meedenken en formeel handelen niet betekent dat het samenhorigheidsgevoel verdwijnt. Het geeft rust, structuur en uitdaging.

Je zou ons bekabelaars kunnen noemen, maar dat dekt de lading al lang niet meer. 
Erco is een organisatie die bruist van de energie, ontzorgt en meedenkt met de klant. Naast de Meet- en Regeltechniek, Domotica en KNX heeft Erco in 2019 de Elektrotechnische tak gelanceerd waarbij we ons richten op de luxe woningbouw. 
Om de kwaliteit te waarborgen is Erco Kwaliteit, Techniek en Opleiding opgericht. 
Een intern opleidingstraject voor nieuwe medewerkers waarbij zij het vak leren en kennis maken met de organisatie. 
Ook de bestaande medewerkers worden gevolgd om zo de te leveren kwaliteit te waarborgen en het algemeen functioneren en welzijn te bevorderen.

Medewerkers die de passie voor het vak voelen, kunnen snel doorgroeien binnen het bedrijf. 
Door vakkundig de werkzaamheden uit te voeren streven we als team telkens naar de volgende stap: een sterk team om mooie samenwerkingen en goed lopende projecten te realiseren. 
Kwaliteit staat altijd voorop. Het einddoel: perfectie. Desalniettemin, waar mensen werken worden fouten gemaakt. 
Gelukkig maar, want van fouten willen we leren. Door te zoeken naar de oorzaak kunnen we als bedrijf blijven ontwikkelen en blijven we in beweging. Erco biedt altijd een oplossing. 

Ik ben trots op het Erco team. Van de oude garde tot de nieuwe aanwinsten. Allen zetten zij zich dagelijks in om van aanvraag tot oplevering kwalitatief hoogstaand werk te leveren.

Dit doen we gezamenlijk met passie en plezier.  "We get shit done!"

Marieke de Kok-Sterenborg 
Bedrijfsleider 

Geplaatst op
door
Marieke de Kok-Sterenborg

Als je elkaar vertrouwt, ga je vooruit! Maak kennis met ERCO