Nieuws / ERCO Kwaliteit, Techniek & Opleiding

Met gepaste trots presenteren wij: ERCO Kwaliteit Techniek & Opleiding

KT&O staat voor kwaliteit, techniek en opleiding. Binnen onze organisatie vinden wij het belangrijk om kwalitatief hoogstaande projecten op te leveren. 

Om dit te realiseren worden er verschillende kwaliteitscontroles ingezet op de projecten. Dit doen we door middel van: 100% controles, steekproeven en onaangekondigde controles. Binnen ERCO werken we uniform dat betekend dat iedereen dezelfde werkwijze hanteert. Het voordeel hiervan is dat elke monteur de werkzaamheden kan oppakken zonder dat er onduidelijkheden zijn.

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Onze specialisten volgen deze ontwikkelingen op de voet en dragen innovatieve ideeën aan waardoor ERCO ten alle tijden in kan spelen op nieuwe kansen in de markt.

Aandacht van onze medewerkers staat centraal. Wij bieden onze medewerkers een constante begeleiding zodat zij zich kunnen blijven ontwikkelen. Er wordt een op maat gemaakt programma opgesteld met doelen die vervolgens opgevolgd worden, dit gebeurt samen met onze ervaren krachten.

  • Een persoonlijk les- en ontwikkelplan per medewerker
  • Opleiden doormiddel van onze ERCO Educatief modules
  • Opleiden met modules die gebaseerd zijn op functies
  • Medewerkers begeleiden op de bouwplaats
  • Er wordt geluisterd naar de wensen/ideeën van onze medewerkers
  • BPV-begeleiding scholen

KT&O is het hart van onze organisatie oftewel onze rode draad. Wij richten ons op de toekomst én de ontwikkeling van onze vakmensen. Het doel is: de kwaliteit en techniek van ERCO naar een hoger niveau te brengen.              

 

Geplaatst op
door
ERCO

Als je elkaar vertrouwt, ga je vooruit! Maak kennis met ERCO