ERCO | Services | Meet-en regeltechniek

Processen voordeliger maken, prettiger, efficiënter of veiliger? Automatiseren helpt je verder. Weet je eenmaal waar je heen wilt, dan zorgen wij ervoor dat alles getest, ingesteld, gecontroleerd, ingeregeld, operationeel gemaakt en geïnstalleerd wordt.

Gebouw gebonden installaties

Hier komen voor ons twee disciplines samen: elektrotechnische - en werktuigbouwkundige installaties. Aan ons de taak om beide installaties onder de loep te nemen, op elkaar af te stemmen en met elkaar te verbinden. Wij nemen je graag het werk uit handen bij het automatiseren van gebouw gebonden installaties zoals verwarming, koeling, ventilatie en verlichting.

Advies en installatie

Het mooie van dit vakgebied is dat iedere situatie en iedere omgeving vraagt om een nieuwe aanpak. Daarom is het zo belangrijk dat je voeling houdt met wat er gebeurt, dat je je telkens opnieuw verplaatst in de eindgebruiker. Dat is voor ons de uitdaging. Want een slim systeem is maar een middel, het doel is het realiseren van een effectieve, efficiënte en veilige woon- of werkomgeving waar mensen graag verblijven.

PRE-Engineering

Steeds vaker worden we al in een vroeg stadium als ERCO gevraagd, om mee te denken, en deel te nemen in een bouwteam. Het voordeel hiervan, is dat de klant geen losse eindjes heeft tijdens de bouw en een goed functionerende installatie heeft na oplevering. Slimme oplossingen bedenken en inbeelden wat de klant wil, dat is waar ERCO sterk in is.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 013-467 72 77 of mail naar info@ercobv.nl