ERCO | Services | Domotica

Meer comfort, meer gemak, besparen op de energiekosten. Onze wereld wordt steeds meer door technologie gedreven en dat levert allerlei kansen op voor de woningbouw, voor bedrijven en voor zorginstellingen. Maak er gebruik van!

Gemak en veiligheid

Met één druk op de knop precies de juiste verlichting, met één druk op de knop alle zonwering op de juiste stand, met één druk op de knop alle rookmelders actief. Als je eenmaal weet hoe handig het is, kun je niet meer zonder domotica in je bedrijf of woning. Wij laten je graag kennismaken met onze slimme en vooral héél handige domotica oplossingen.

Meer vrijheid

Domotica gaat verder dan de integratie van techniek en bediening; de dienstverlenende functie staat voorop en dat vergt een andere aanpak. Wij zijn specialist in het ontwerpen en aanleggen van intelligente oplossingen op het gebied van domotica. Verlichting, klimaat, brandmeldinstallaties, alarmsystemen, elektriciteit, zonwering, gordijnen: door elementen te koppelen, creëren we meer vrijheid voor mensen en medewerkers. Daar gaat het om.

Ontdek wat mogelijk is

Domotica maakt leven en werken een stukje prettiger, leuker maar ook veiliger. In een wereld waar apparaten en systemen steeds meer met elkaar communiceren, is domotica dan ook een logische keuze. Verruim je mogelijkheden op het gebied van verlichting, comfort, veiligheid, efficiëntie en zorg. Wij weten hoe! Denk bijvoorbeeld aan intuïtieve bediening via een ruimtebedienapparaat of via een app op een smartphone of tablet. Daar zijn namelijk veel keuzes in. Wat wij dan doen is simpel. We zorgen altijd voor een testopstelling voor onze opdrachtgever en de gebruiker. Op deze manier kunnen we onze klanten ontzorgen. Die heeft geen omkijken meer naar de gebruiker, want dat hebben wij al gedaan.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 013-467 72 77 of mail naar info@ercobv.nl