ERCO | Services

Elektrotechniek

Wij zijn echte aanpakkers. Als het gaat om de aansluiting en bekabeling van elektrotechnische installaties en voorzieningen weten organisaties in de meet- en regeltechniek ons altijd te vinden. Met hen werken wij aan projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en industrie. Naast een uitvoerende, vervullen wij hier een adviserende rol: opdrachtgevers betrekken ons vaak in een vroeg stadium, als de installaties nog ontworpen moeten worden. Wij houden van het vak en investeren bovendien continu in kennis zodat de kwaliteit en service die je nodig hebt absoluut gewaarborgd is. Betrouwbaar en doordacht, dat is waar wij voor staan.

Meet- en regeltechniek

Hier komen twee disciplines samen: meettechniek en regeltechniek. Aan ons de taak om beide optimaal aan te sluiten, op elkaar af te stemmen en met elkaar te verbinden. Het mooie van dit vakgebied is dat iedere situatie en iedere omgeving vraagt om een nieuwe aanpak. Daarom is het zo belangrijk dat je voeling houdt met wat er gebeurt, dat je je telkens opnieuw verplaatst in de eindgebruiker. Dat is voor ons de uitdaging. Want een slim systeem is maar een middel, het doel is het realiseren van een effectieve, efficiënte en veilige woon- of werkomgeving waar mensen graag verblijven.

Domotica

Meer comfort ,meer gemak, besparen op de energiekosten. Onze wereld wordt steeds meer door technologie gedreven en dat levert allerlei kansen op voor de woningbouw, voor bedrijven en voor zorginstellingen. Domotica gaat verder dan de integratie van techniek en bediening; de dienstverlenende functie staat voorop en dat vergt een andere aanpak. Wij zijn specialist in het ontwerpen en aanleggen van intelligente oplossingen op het gebied van domotica. Verlichting, klimaat, brandmeldinstallaties, alarmsystemen, elektriciteit, zonneschermen, gordijnen: door elementen te koppelen, creëren we meer vrijheid voor mensen en medewerkers. Daar gaat het om.

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 013-467 72 77 of mail naar info@ercobv.nl